top of page

Tiimi
 

Ketterä tiimimme mahdollistaa toiveidesi pikaisen huomioonottamisen.

Mariann Nagatsu

Co-perustaja, CEO ja valmentaja

"Organisaatioissa aliarvioidaan niissä piilevä luova potentiaali. Haluan ravistella ja haastaa vanhoja tapoja, sillä totutuista malleista irti päästäminen mahdollistaa uusien ratkaisujen löytämisen. Uskon, että innostavat ideat syntyvät erilaisia asioita törmäyttämällä.

 

Minulla on laaja-alainen kokemus johtajuuden kehittämisestä sekä huippuvirkamiesten että tulevaisuuden lahjakkuuksien kanssa. Intohimonani on yhdistää kokemukseni psykologiseen tutkimukseen ja afrikkalaisen rummutuksen sosiaaliseen nerokkuuteen.

 

Tuon johtajille ja työyhteisöille uusia kokemuksellisia työkaluja ja ideoita organisaatioiden uudistumiskyvyn nostamiseksi."
 

mariann@talkingdrum.fi

  • LinkedIn Social Icon

Aakusti Oksanen

Co-perustaja, COB ja valmentaja

"Tuon organisaatioille uusia inspiroivia tapoja toimia toisin. Esittävän taiteen kautta minulla on kyky auttaa Sinua ja työyhteisöäsi löytämään luovan potentiaalinsa ja käyttämään sitä entistä paremmin.  

Olen syventynyt afrikkalaiseen rytmiin kulttuurintutkijana, dokumentaristina ja mestarirumpali Zoumana Dembelen oppipoikana ja yhteistyökumppanina. Muusikkona ja opettajana olen erikoistunut lyömäsoittimiin ja johdan Mande Maja Bandia.

 

Afrikkalainen musiikkiperinne on loputtoman inspiraation lähde. Uskon, että parhaat tulokset johtamisessa ja tiimityössä saavutetaan, kun jokainen saa tilaa olla oma itsensä ja työkaluja yhteisen grooven löytämiseen."
 

aakusti@talkingdrum.fi

  • LinkedIn Social Icon

Kiinnostaako yhteistyö?

 

Luodaan yhteinen groove työelämän kehittämiseksi. Osaava verkosto takaa asiakkaalle

parhaan palvelun.

Asiakkaitamme

bottom of page